Detectius Tarragona

detectius a Tarragona

¿Busques detectius a Tarragona?

Si necessites una agència de detectius Tarragona amb experiència, compromesa amb la seva feina i que et garanteixi la màxima privacitat i discreció, pots confiar en nosaltres.

Som una agència de detectius privats Tarragona especialitzada en l´obtenció d’informació i en l´aportació de proves. Experts en serveis de detectius per particulars, empreses i advocats.

Com agència d’investigadors privats de Tarragona, a Keylex posem a la teva disposició una amplia gama de serveis d’investigació privada que engloben tots els àmbits del sector empresarial i privat. Investiguem infidelitats, custòdia de fills, addiccions, fraus, arrendaments, temes de competència deslleial, assumptes laborals, econòmics i financers, etc.

Tots els pressupostos que realitzem a Keylex Detectius Tarragona són gratuïts, truca ara i realitza la teva consulta. Sabem com ajudar-te.

Pressupostos de detectius més contractats

Els serveis de detectius privats més contractats actualment a Tarragona són:
– Detectius d´infidelitats
– Detectius per baixes laborals fingides
– Instal·lació de càmeres ocultes
– Investigació de fraus en lloguers de pisos de renda antiga.

Detectius Tarragona preus

¿Quan val un detectiu a Tarragona?

Per experiència sabem que com a client una de les primeres coses que t´interessa saber és quin preu té un detectiu privat a Tarragona. Nosaltres som un despatx de detectius seriós i per poder oferir-te un pressupost, necessitem parlar amb tu per tal que ens donis tota la informació sobre el teu cas.

No existeixen dos casos iguals, contacta amb nosaltres i aconsegueix un pressupost personalitzat en funció de les teves necessitats i els objectius que vulguis aconseguir

Tarifes de detectius a Tarragona

Honoraris dels nostres detectius a Tarragona

Si vols saber el preu exacte de l´investigació del teu cas, contacta ara amb nosaltres, a la primera trucada avaluarem el teu cas gratuïtament i obtindràs un pressupost adequat a les teves necessitats. Tot i que determinar el cost d´una investigació sense conèixer els detalls de cada cas en concret és complicat, aquí et deixem unes tarifes orientatives:

Les nostres tarifes de detectius Tarragona per aquest any 2020 se situen entre els 50 i els 80 euros per hora i detectiu. A aquests honoraris només els has d’afegir els impostos i les despeses derivades de la pròpia investigació. El nostre servei mínim és de 4 hores consecutives per dia de servei.

Per a la teva seguretat les tarifes queden sempre perfectament detallades al contracte de servei que realitzem de forma prèvia a l’inici de qualsevol investigació. En aquest contracte s’especifica el preu per hora o dia d’investigació, les tarifes aplicades per hores extres o fora de l’estimació inicial prevista, el cost de les dietes, el quilometratge i de la resta de despeses que puguin sorgir.

Procés per contractar un detectiu privat

El procés per contractar els nostres detectius a Tarragona és molt senzill:
1- Pressupost: Explica’ns que necessites i aconsegueix el teu pressupost personalitzat, gratis i sense compromís. No pateixis, tot el que parlem serà absolutament confidencial.

2- Investigació: Un cop acordada la forma d’actuació i el pressupost, formalitzarem el contracte. Si ho desitges, durant el transcurs de l´investigació et mantindrem informat de les evolucions que es vagin produint.

3- Informe final: En finalitzar l´investigació, t’entregarem un informe per escrit que contindrà tota la informació i les proves obtingudes. Imatges, documents, tot amb validesa legal.

Agència de detectius Tarragona

La nostra agència de detectius està formada íntegrament per detectius privats legalment habilitats. Des de fa uns anys contem també amb la important col·laboració d’experts en diferents àrees que ens permeten abastar tots els àmbits de la investigació privada. Grafòlegs, perits informàtics, advocats i fins i tot amb un laboratori forense.

Detectius per a particulars

Si necessites contractar un detectiu privat a Tarragona per un problema de caràcter familiar o privat, a Keylex comptem amb un equip de detectius privats experts en casos d´infidelitats, addiccions, divorcis, etc.

Detectius per a empreses

Dins la nostra plantilla comptem també amb detectius especialitzats serveis d’investigació específics per a empreses, que ens permeten donar resposta a qualsevol problemàtica que pugui donar-se en el teu negoci o empresa. Baixes laborals fingides, impagaments, localització de persones, competència deslleial…

Detectius Tarragona

A Keylex tenim una filosofia pròpia sobre el que ha de ser una agència d’investigació privada. Mentre la majoria d´investigadors privats pretenen aconseguir en el major nombre de casos, i aconseguir grans volums de feina, nosaltres perseguim la qualitat i l´especialització. No treballem a volum i ens enorgulleix ser reconeguts per l’alta qualitat dels nostres informes i investigacions.
Per tal de complir amb els objectius i les expectatives dels nostres clients, els detectius de Keylex planifiquem cada cas de forma individual i personalitzada. Si necessites una agència de detectius Tarragona amb experiència, compromesa amb la seva feina i que et garanteixi la màxima privacitat i discreció, posa’t en contacte amb nosaltres.

Deja un comentario