Detectius privats Lleida

detectius privats Lleida

¿Busques detectius privats a Lleida?

Si necessites una agència de detectius privats a Lleida amb experiència en tot tipus de casos, i que et garanteixi la màxima privacitat i discreció, truca’ns pots confiar en nosaltres. Estem legalment habilitats per exercir com a detectius privats en tot el territori.

Som una agència de detectius Lleida especialitzada en l´obtenció d’informació i en l´aportació de proves. Experts en oferir serveis d´investigació per particulars, empreses i advocats.

Com agència d’investigadors privats de Lleida, a Keylex posem a la teva disposició una amplia gama de serveis d’investigació privada que engloben tots els àmbits del sector empresarial i privat. Investiguem infidelitats, custòdia de fills, fraus, addiccions, arrendaments, temes de competència deslleial, assumptes laborals, econòmics i financers, etc.

Tots els pressupostos que realitzem a Keylex Detectius Privats Lleida són gratuïts. Truca ara i realitza la teva consulta de forma confidencial. Sabem com ajudar-te.

Pressupostos de detectius més contractats

Els serveis de detectius privats més contractats a Lleida són:

  • Detectius privats per infidelitats
  • Instal·lació de càmeres ocultes
  • Detectius per baixes laborals fingides
  • Investigació de fraus en lloguers de pisos de renda antiga.

 

Tarifes de Detectius Privats a Lleida:

¿Quin preu te un investigador privat a Lleida?

Com a client una de les primeres coses que et preocupen és el preu de contractar una agència de detectius. Si és així, contactar amb diferents agències a la recerca de pressupostos de detectius a Lleida serà una de les primeres feines que tindràs. Nosaltres som un despatx de detectius seriós i per poder oferir-te un pressupost, necessitem parlar amb tu i que ens facilitis tota la informació que puguis sobre el teu cas en concret.

 

No existeixen dos casos iguals, contacta amb nosaltres i aconsegueix un pressupost personalitzat en funció de les teves necessitats i els objectius que vulguis aconseguir.

Honoraris de detectius privats a Lleida:

Si vols saber el preu exacte de l´investigació del teu cas, contacta ara amb nosaltres, a la primera trucada avaluarem el teu cas de forma gratuïta i obtindràs un pressupost adequat a les teves necessitats. Tot i que determinar el preu d´una investigació sense tenir els detalls concrets del cas és difícil, aquí et deixem unes tarifes orientatives:

Les nostres tarifes com a detectius de Lleida durant aquest any 2020 se situen entre els 50 i els 80 euros per hora i detectiu. A aquests honoraris només els has d’afegir els impostos i les despeses que sorgeixin durant la investigació. Tenim un servei mínim fixat en 4 hores consecutives per dia de servei.

Per a la teva tranquil·litat les tarifes queden sempre perfectament detallades al contracte de servei que realitzem abans de l’inici de qualsevol investigació. En aquest contracte s’especifica el preu per hora o dia d’investigació, les tarifes aplicades per hores extraordinàries o fora de l’estimació prevista, el cost de les dietes, el quilometratge i de tota la resta de despeses que es puguin produir durant la investigació del teu cas.

Procés per contractar un detectiu privat

El procés per contractar la nostra agència d´investigació privada a Lleida és senzill:

  1.  Pressupost: Explica’ns que necessites i aconsegueix el teu pressupost personalitzat, gratis i sense compromís. No pateixis, tot el que parlem serà totalment confidencial.
  2.  Investigació: Un cop s´acorda la forma d’actuació i el pressupost, es formalitza el pertinent contracte. Si així ens ho demanes, durant el període que dura l´investigació et mantindrem informat de les evolucions que es vagin produint.
  3.  Informe final: Quan acabi l´investigació, et farem entrega d´un informe per escrit que contindrà tota la informació i les proves obtingudes. Imatges, documents, fotografies, tot amb validesa legal.

 

Agència de detectius privats a Lleida

La nostra agència de detectius està formada íntegrament per detectius privats legalment habilitats. Des de fa uns anys quants anys contem també amb la inestimable col·laboració d’experts en diferents àrees que ens permeten abastar tots els àmbits de la investigació privada. Perits informàtics, directors de seguretat, grafòlegs, advocats i fins i tot amb un modern laboratori forense.

Detectius privats per a particulars

Si necessites contractar un detectiu privat a Lleida per un problema de caràcter familiar o privat, a Keylex comptem amb un equip d´investigadors experts en casos d´infidelitats, conductes de menors, addiccions, proves de paternitat, divorcis, etc.

Detectius per a empreses

Dins la nostra plantilla comptem també amb detectius especialitzats serveis d’investigació específics per a empreses. Professionals experts en la investigació econòmica i empresarial que ens permeten donar resposta a qualsevol problemàtica que pugui donar-se en el teu negoci o empresa. Baixes laborals fingides, localització de persones i bens, prevenció, impagaments, competència deslleial…

Detectius privats Lleida

Com agència d’investigació privada a Keylex posem als nostres clients al centre de l´empresa. Mentre la majoria d´empreses d´investigació privada pretenen aconseguir el major nombre de casos, i obtenir grans volums de feina, nosaltres perseguim la qualitat i l´especialització. No treballem a volum i ens enorgulleix ser reconeguts per l’alta qualitat dels nostres informes i investigacions.

Per tal de complir amb els objectius i les expectatives dels nostres clients, els detectius de Keylex planifiquem cada cas de forma personal i individualitzada. Si necessites una agència de detectius privats Lleida amb experiència, compromís i tradició, posa’t en contacte amb nosaltres. Som garantia de privacitat i discreció.

Deja un comentario