Detectius privats Girona

Detectius privats Girona

¿Busques detectius privats a Girona?

¿Necessites contractar un despatx de detectius privats Girona però no en coneixes cap? Si necessites una agència de detectius privats a Girona amb experiència, que treballa en casos per a particulars i per empreses, i que et garanteixi la més absoluta privacitat i discreció, truca’ns, pots confiar en nosaltres. Tots els nostres detectius estan legalment habilitats i estan en possessió de la TIP que els acredita. Actuem a Girona, Figueres, Blanes, Lloret, Olot i a tot el territori.

Som una agència de detectius Girona especialitzada en l´obtenció d’informació i en l´aportació de proves. Experts en oferir serveis d´investigació privada per particulars, empreses i advocats.

Com agència d’investigadors privats de Girona, a Keylex posem a la teva disposició una àmplia varietat de serveis d’investigació que engloben tots els àmbits del sector empresarial i privat. Investiguem infidelitats, custòdia de fills, addiccions, arrendaments, fraus, temes de competència deslleial, assumptes laborals, econòmics i financers, etc.

Tots els pressupostos que realitzem a Keylex Detectius Privats Girona són gratuïts. Truca ara i realitza la teva consulta de forma confidencial. Sabem com ajudar-te.

Pressupostos de detectius més contractats

Actualment els serveis de detectius privats més contractats a Girona són:

Detectius privats per infidelitats

Detectius per baixes laborals fingides

Instal·lació de càmeres ocultes

Investigació de fraus en lloguers de pisos de renda antiga

Tarifes de Detectius Privats a Girona

¿Quan val un investigador privat a Girona?

Si busques un detectiu i no n´has hagut de contractar mai un abans, segurament una de les coses que més et preocupen és el preu de contractar una agència de detectius. Si és així, et recomanem que et posis en contacte amb diferents agències i que els exposis el teu cas.

Els nostres honoraris de detectius

Si vols saber ja el preu de l´investigació del teu cas, contacta ara amb nosaltres, a la primera trucada avaluarem el teu cas de forma gratuïta i obtindràs un pressupost personalitzat basat en les teves necessitats. Tot i que determinar el preu d´una investigació sense tenir els detalls concrets del cas és difícil, aquí et deixem unes tarifes orientatives:

Les nostres tarifes com a detectius de Girona durant aquest any 2020 se situen entre els 50 i els 80 euros per hora i detectiu. A aquests honoraris només els has d’afegir els impostos i les despeses que puguin sorgir durant la investigació. A l´agència tenim establert un servei mínim de 4 hores consecutives per dia de servei. Per a la teva tranquil·litat, totes les nostres tarifes queden sempre perfectament detallades al contracte de servei que realitzem abans de l’inici de qualsevol investigació. En aquest contracte especifiquem el preu per hora o dia d’investigació, les tarifes aplicades per hores extraordinàries o fora de l’estimació prevista, el cost de les dietes, el quilometratge i el cost de tota la resta de despeses que es puguin produir durant la investigació del teu cas.

Procés per contractar un detectiu privat

El procés per contractar la nostra agència d´investigació privada a Girona és així de senzill:

1- Pressupost: Explica’ns el que necessites i aconsegueix el teu pressupost personalitzat, gratis i sense compromís. No pateixis, tenim el deure de reserva i tot el que ens expliquis serà totalment confidencial.

2- Investigació: Un cop acordem la forma d’actuació i el pressupost, formalitzem el pertinent contracte. Si així ho vols, durant el període que dura l´investigació et mantindrem informat puntualment de les evolucions més rellevants que es vagin produint.

3- Informe final: Quan acabi l´investigació, et farem entrega d´un informe per escrit que contindrà tota la informació i les proves obtingudes. Imatges, documents, fotografies, tot amb validesa legal.

Agència de detectius privats a Girona

La nostra agència de detectius està formada únicament per detectius habilitats per exercir legalment. Des de fa uns quants anys contem també amb la col·laboració de reputats experts en diferents àrees, que ens permeten treballar en tots els àmbits de la investigació privada. Perits informàtics, instal·ladors de càmeres ocultes, directors de seguretat, grafòlegs, advocats i fins i tot amb un modern laboratori forense.

Detectius privats per a particulars

Si necessites contractar un detectiu privat a Girona per un problema de caràcter familiar o privat, a Keylex comptem amb un equip d´investigadors experts en casos d´infidelitats, conductes de menors, addiccions, proves de paternitat, divorcis, etc.

Detectius per a empreses

L´equip el formen també detectius especialitzats en serveis d’investigació específics per a empreses. Es tracta de professionals experts en la investigació empresarial que ens permeten donar resposta a qualsevol problemàtica que pugui donar-se dins del teu negoci o empresa. Assumptes relacionats amb baixes laborals fingides, localització de persones i béns, prevenció, impagaments, competència deslleial…

Detectius privats Girona

Per tal de complir amb els objectius i les expectatives dels nostres clients, els detectius de Keylex planifiquem cada cas de forma personal i individualitzada. Si necessites una agència de detectius privats Girona amb experiència, compromís i tradició, posa’t en contacte amb nosaltres i aconsegueix un pressupost personalitzat en funció de les teves necessitats. Som garantia de privacitat i discreció.

Deja un comentario